Wat vonden anderen ervan?

5,0 123 reviews

 • Lenneke Borgdorff ★★★★★ in de afgelopen week
  Wat heb ik veel aan de fijne bevalcursus gehad en wat is Margot een lieve en fijne vrouw! Ondanks dat ik maar twee van de vier sessies (samen met mijn man zelfs maar één) heb kunnen doen omdat ons zoontje … Lees meer besloot dat het met 34 weken en liggend in onvolkomen stuit tijd was om te komen, hebben we er zoveel van geleerd. De onverwachte situatie waarin ik ging bevallen terwijl ik dezelfde dag nog gewerkt had (want nog twee weken tot verlof) maakte dat we ons over moesten geven aan een situatie waar we stiekem nog niet aan toe waren. Maar met de tips en uitleg van Margot hebben we heel mooi ervaren dat we zelf in controle waren door los te laten en heel bewust en vriendelijk naar onszelf en de situatie te kijken en keuzes te maken die ons op dat moment het beste leken voor ons kindje en voor ons. Onder andere door deze coaching van Margot kijken we met een positief gevoel terug op de (veel te vroege) bevalling.
 • anneke luijk ★★★★★ 3 weken geleden
  Echt zo waardevol! We hadden zo veel aan de cursus van Margot!
 • Jelco haverkamp ★★★★★ een maand geleden
  Hele fijne 1-op-1 cursus van Margo gehad. We hebben nu echt het gevoel dat we klaar zijn voor de bevalling. Ook heel erg fijn dat ze de functie van de man zo goed meeneemt. Als man is het toch vaak onduidelijk … Lees meer bij een bevalling, maar met de cursus van Margo wordt dit helemaal duidelijk.
 • Daphne Di Mauro ★★★★★ 2 maanden geleden
  Margot is erg attent en kan complexe dingen heel goed begrijpbaar maken. Ook is ze heel vriendelijk, stelt je gerust over het hele bevallingsproces en kan uitstekend aanmoedigen.
  Ze gebruikt zeer duidelijke
  … Lees meer voorbeelden/oefeningen om je te laten weten wat je te wachten staat.
  Wij hebben het gevoel klaar te zijn voor de bevalling en raden daarom deze bevalcursus van harte aan.
  Margot, enorm bedankt!
 • jessica Berkhof ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wij zijn erg positief over de cursus van Margo. Goed verzorgd (mooie sfeervolle ruimte en lekker en gezonde hapjes voor tussendoor). Veel nuttige en praktische info gekregen en Margo weet goed aan de sluiten … Lees meer bij de deelnemers. Leuk en enthousiast mens die het levendig kan vertellen. Wel een redelijk ‘vol’ programma.
  Fijn om dit samen met je partner te doen!
 • Sander Clijsters ★★★★★ 4 maanden geleden
  Zeer waardevol, compact en boordevol tips hoe samen de bevalling te doorlopen gebaseerd op hoe mijn vrouw het de vorige keer ervaren heeft. Margot heeft mijn vrouw en mij weer echt bewust gemaakt van onze … Lees meer rollen en de belangrijkheid van die rollen. Margot bedankt!
 • Alida van As ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik vond Margotbevalt via google, toen ik op zoek was naar zwangerschapscursussen in de buurt. Haar website en haar verhaal spraken mij aan. Mijn vriend moest nog overtuigd worden, want tsja, de meeste … Lees meer zwangerschapscursussen zijn rond de maximum van 200 euro, waarom moest deze (mindful zwangerschapscursus) dan zo duur zijn? Op zijn verzoek heb ik gebeld met Margot om hier naar te vragen. Nadien mocht ik de cursus boeken.
  Na 6 leerzame lessen mindfulness en kennis over bevalling mocht mijn vriend ook langskomen. Zo sceptisch als dat hij was, zo leerzaam vond hij de avond. Hij had het idee dat hij er klaar voor was om mij te ondersteunen. De tweede avond vond hij wat minder, want het was zo deprimerend (onderwerp: wat als er iets fout gaat), maar de oefeningen met het begeleiden van mij door de pijn met de handvatten van Margot, vond hij wel weer helpend.
  Mijn bevalling werd door de (klinisch) verloskundige een droombevalling genoemd. Ik vond er niks aan (wie noemt die ellendige pijn nu een droombevalling) maar mijn vriend en ik waren een waar team door het hele 16,5 uur durende proces heen. Hij nam zijn taak uiterst serieus en dit hielp mij enorm door de ellende van weeën heen. De verloskundige was zo lyrisch over de rol van mijn vriend in het proces, dat mijn vriend in het ziekenhuis mocht komen werken. En dat, in zijn geval, na 2 avondjes bij Margot! Zonder hem en de handvatten van Margot, denk ik dat ik een compleet andere (nare) ervaring zou hebben gehad, met wie weet wat voor complicaties allemaal, en nu was het een volledig natuurlijke bevalling zoals het hoort te gaan. Een fantastische start voor mijn dochter. Dank Margot! Wij bevelen je bij iedereen aan die het maar wil horen!
 • Femke Logtenberg ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mijn vriend en ik vonden de zwangerschapscursus bij Margot een hele waardevolle ochtend! In een kleine groep legt Margot van alles uit over de bevalling en wat je kunt verwachten als het anders gaat. Tussendoor … Lees meer geeft ze praktische tips en is er voldoende tijd om vragen te stellen. De ademhalingsoefeningen om te ontspannen en terug te gaan naar de basis vond ik heel fijn en gaven mij veel vertrouwen. Kortom, snel een plekje boeken bij deze topper!
 • Esther Steenbeek ★★★★★ 4 maanden geleden
  Hele prettige en leerzame cursus gehad van Margot! Lief en enthousiast!
 • Irene de Vries ★★★★★ 4 maanden geleden
  Samen met mijn man hebben we de individuele zwangerschapscursus bij Margot gevolgd. Op basis van onze behoefte heeft Margot een heel passend plan gemaakt. Omdat we beiden al een goed beeld hadden van hoe … Lees meer het proces van een bevalling verloopt hebben we ons met Margot goed kunnen richten op de ondersteuning die de partner kan geven en hoe we voor rust en ontspanning kunnen zorgen tijdens het opvangen van weeën. Margot besteed veel aandacht aan de rol van de partner en geeft duidelijk en bruikbare handvatten mee. Daarnaast bespreek je de dingen die belangrijk voor je zijn, zodat je beiden op één pagina zit en elkaar begrijpt. Dat geeft ontzettend veel vertrouwen voor het echte werk straks. We hoeven nu niet bang te zijn dat mijn man alleen machteloos kan toekijken. Ook besteed Margot veel tijd aan het bespreken van je angsten. Margot gaat daar heel prettig mee om en legt je uit hoe de processen werken en wat er in je lichaam gebeurt. Dit helpt heel goed bij het proces van loslaten. Weten wat je kan verwachten en welke instructies goed op te volgen als het moment daar is. Omdat we nu begrijpen hoe het werkt, kunnen we die kennis gebruiken ter bemoediging en geruststelling als de angst toch de overhand dreigt te nemen. Wederom zorgt dit voor zoveel vertrouwen voor straks. Een bevalling is letterlijk een proces van loslaten, maar dat betekent niet dat je helemaal 0 invloed hebt. Dankzij Margot weten we waar we wel controle hebben en welke invulling we daaraan kunnen geven. Mijn man en ik zijn zeer tevreden en kunnen een zwangerschapscursus bij Margot van harte aanbevelen. Naast kundig is ze heel prettig in de omgang, wat heel fijn is wanneer je je kwetsbaar moet opstellen.
 • Lot Lanzing ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik heb bij Margot tijdens mijn eerste zwangerschap de korte zwangerschapscursus gevolgd, en tijdens de tweede zwangerschap de online cursus (als opfriscursus omdat de eerste zwangerschap uiteindelijk een … Lees meer geplande keizersnede was). Margot is vriendelijk en heel nuchter, en de cursussen zijn waanzinnig informatief. Ik ben blij dat ik ze gevolgd heb en heb er veel aan gehad!
 • Louise Hugen ★★★★★ 6 maanden geleden
  Dankzij Margot heb ik mijn bevalangst onder controle gekregen. Deze had ik met name voor medische ingrepen. In slechts twee consults hebben mijn man en ik specifieke handvatten gekregen, waarbij Margot … Lees meer ervoor zorgde dat het precies inspeelde op waar ik behoefte aan had. Daardoor voelde ik me goed voorbereid en had ik minder spanning tijdens mijn zwangerschap. Uiteindelijk had ik een medische bevalling en daarbij is Margot’s input ontzettend goed van pas gekomen, waardoor ik nu met een positieve blik erop terug kan kijken. Dat is me ontzettend veel waard. Dankjewel Margot, je bent een topper! 😊
 • G Van Raaij Oosterhof ★★★★★ 6 maanden geleden
  Wij hebben een zwangerschaps cursus bij Margot Bevalt gevolgd en hebben daar erg veel aan gehad. Margot heeft veel kennis door haar werkervaring als verloskundige en geeft dit op een prettige, duidelijke … Lees meer maar ook invoeldende manier door aan haar cursisten.
 • Justin Knook ★★★★★ 7 maanden geleden
  Van te voren had ik niet het gevoel dat dit iets voor mij zou zijn. Omdat mijn vriendin dit graag wilde ging ik toch mee en hier heb ik werkelijk geen moment spijt van gehad. Elke sessie die we deden was … Lees meer een feest en baalde ik dat de tijd weer om was. Mijn eerste gedachte bij een bevalling was dat ik niet veel kon doen en alleen maar kon kijken hoe mijn vrouw al het werk aan het doen was. Gelukkig heb ik hier nu een ander beeld van gekregen dankzij de lessen van margot! Deze informatie/cursus zou ik echt aanraden aan iedereen die hiermee te maken krijgt. Eigenlijk zou dit standaard leerstof moeten worden. Margot legt alles zo rustig en liefdevol uit, elke vraag die je wilt stellen krijg je antwoord en vaak ook de voorwerpen die gebruikt worden waardoor het heel beeldend word. Super bedankt voor deze fijne lessen! Liefs Justin
 • Robin Joshua ★★★★★ 7 maanden geleden
  Super fijne cursus gehad bij Margot! 1op1 begeleiding waar je in een korte tijd klaar gestoomd wordt voor de bevalling. Alle in’s en out’s worden besproken. Ze is direct, concreet maar heel fijn en warm … Lees meer in omgang. Enorm veel kennis en ook nog eens ervaringsdeskundigen😊. 100% een aanrader voor iedereen die graag meer wilt weten❤️😊.

Alle Google reviews Schrijf een review