Angst rondom bevallen.

Je bent niet alleen.

Veel vrouwen hebben angstige gevoelens tijdens de zwangerschap, bevalling of periode daarna. Het is een normaal verschijnsel en het is goed om te beseffen dat er niets mis met je is en je niet de enige bent! Je kunt angst ervaren als je al een keer bevallen bent maar ook als je nog nooit bent bevallen. Het is in ieder geval verstandig om hier mee aan de slag te gaan en te leren hoe je met de angst om kunt gaan, omdat angst nadelige gevolgen kan hebben voor jou en de baby.

Samen gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt met meer rust en vertrouwen de bevalling of de periode daarna in te gaan. Wil je  meer rust in je hoofd en lijf,  beter slapen, minder piekeren, meer vertrouwen. Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat gaan we doen?

  • Samen een persoonlijk plan maken voor de bevalling en/of de periode daarna.

  • Bespreken wat wél mogelijk is en kiezen wat bij jou past.

  • In kaart brengen wat jij nodig hebt van zorgverleners om je veilig te voelen.

  • Informatie over wat je kunt verwachten op een heldere en rustige manier.

  • Ontspannings- en ademhalingstechnieken.

  • Oefeningen omgaan met angstige gedachten.

  • Je partner erbij betrekken, praktische tips hoe deze je kan geruststellen.

Ervaringen

Margot heeft mij geholpen bij het helder krijgen van mijn beval wensen en hoe deze goed vorm te geven. Hierbij stond mijn eigen behoefte en gezondheid centraal, waardoor ik uiteindelijk ben bevallen op een manier die het beste bij mij paste. Hier ben ik Margot erg dankbaar voor!

Marlies

Ik heb tijdens mijn angst naar mijn bevalling heel veel aan haar gehad. Ik ging anders mijn bevalling in door haar. De ademhalingstechnieken hebben goed geholpen.

Marjolein

Zo blij dat Margot me heeft begeleid tijdens mijn eerste zwangerschap! Ze heeft bergen ervaring en heel veel kennis. Die vertaalt ze naar eerlijke informatie, prettige oefeningen en praktische tips die jou de handvatten geven om rustig te blijven tijdens de bevalling en goed om te gaan met de pijn. Echt een aanrader!

Eline

Ik had veel meer het gevoel had dat ik het aankon, dat ik veel rustiger bleef, dat ik er naderhand op een veel positievere manier op terugkijk dan op mijn eerste bevalling en dat mijn partner veel beter wist hoe hij mij kon bijstaan en coachen en waar hij op moest letten.

Met haar uitgebreide kennis van de verloskunde, mindfulness, traumaverwerking, de werking van het lichaam en brein tijdens het proces van een geboorte, ademhalingstechnieken en andere (praktische) oefeningen kan Margot je op een enorm uitgebreide manier helpen’.

Het was de investering meer dan waard.

Britt

Dankzij Margot kon ik met meer rust en vertrouwen mijn bevalling tegemoet gaan. Zowel voor begeleiding naar je bevalling toe als voor het verwerken van een bevalling raad ik Margot dan ook heel erg aan.

Marloes

Door een eerdere traumatische bevalling zag ik op tegen de volgende bevalling. De aantal sessies met Margot hebben ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen uit kon kijken naar de naderende bevalling. Tijdens de bevalling kon ik de oefeningen en tips van Margot goed inzetten met mijn partner. Ik kijk hierdoor positief terug op deze bevalling!

Lonneke

Dankzij Margot heb ik mijn angsten overwonnen en ben ik “open en nieuwsgierig” mijn bevalling ingegaan. Margot is eerlijk, kundig, betrokken en gewoon een ontzettend lief mens. Ik kijk vol trots en tevreden terug op mijn bevalling’.

Romy

Locatie

Vergoeding: Ben je aanvullend verzekerd dan vergoedt de verzekering meestal een gedeelte onder zwangerschapscursus. En soms kun je via je werk een vergoeding aanvragen.

Je kunt mij ook altijd even appen of mailen voor het maken van een telefonische afspraak als je nog vragen hebt of wat meer informatie wilt ontvangen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

info@margotbevalt.nl | 06-52303401

AGB-Code: 08004563
BIG-nummer: 89039693403

Aanmelden begeleiding bij angst